Ivan Chai tegen 17 gezondheidsproblemen

Verzorg dagelijks je lichaam en geest met kruiden uit Siberië.

Voorkom de volgende 17 gezondheidsproblemen met Ivan Chai:

 1. Infecties
 2. Verkoudheid en griep
 3. Zwak immuunsysteem
 4. Darmontsteking
 5. Wazige geest
 6. Slaap
 7. Angst
 8. Stress
 9. Burnout klachten
 10. De ziekte van Alzheimer
 11. Hart- en vaatziekten
 12. Prostaatkanker
 13. Prostaatontsteking
 14. Benigne Prostaat Hyperplasie
 15. Urineweg infectie
 16. Spijsverteringsonevenwichtigheden
 17. Diabetes

Ivan Chai is geen wondermiddel, wel draagt het bij aan het versterken van je gezondheid en algehele gemoedstoestand. Hiernaast kan Ivan Chai worden gebruikt als preventieve behandeling tegen bovenstaande gezondheidsproblemen.

Ingrediënten

1 el Ivan Chai

Ivan Chai staat in Nederland bekend als het Wilgenroosje. Het European Medicines Agency (EMA) gebruikt ook wel de Latijnse benaming Epilobium Angustifolium.

Bereidingswijze medicijn

Totale tijd: 7 min

Schep de Ivan Chai in een theezeef. Voeg de theezeef toe aan het water. Laat dit kruideninfuus 7 minuten trekken. Wanneer de Ivan Chai warm wordt geconsumeerd adviseren wij, voor een optimale smaakbeleving, het kruideninfuus te drinken bij 70 graden Celsius.

Dosering en behandelingskuur

In het algemeen geven de onderstaande doseringen voldoende resultaat:

Drink 1 kop voor de maaltijd en 2 keer per dag gedurende 7 dagen. Voor een chronisch gezondheidsprobleem drink 3 maal daags 1 kop voor de maaltijd.

Voorzorgsmaatregelen

Het wordt geadviseerd om een Vitaliteits- en Gezondheidsdeskundige te raadplegen voorafgaand aan een behandeling met farmaceutische medicijnen.

Ons advies luidt om eigen onderzoek te doen om bijwerkingen te voorkomen. Veel combinaties van natuurlijke medicijnen met farmaceutische medicijnen zijn tot op heden niet geprobeerd of getest.

Er zijn tot op heden geen bekende bijwerkingen van Ivan Chai gemeld 1. Het wordt geadviseerd om te voorkomen dat kruiden met farmaceutische medicijnen met elkaar worden gecombineerd.

Het is bekend dat het gebruik van kruiden rechtstreeks uit de natuur één groot voordeel heeft. Negatieve bijwerkingen zijn zeer zeldzaam en minder ernstig dan bij farmaceutische medicijnen.

Let op:

Als u medicijnen gebruikt voorgeschreven door uw arts, maak deze kuur dan eerst af.

Is er teveel van dit middel ingenomen?

Tot op vandaag zijn de volgende symptomen, in tegenstelling tot farmaceutische medicijnen, niet bij ons bekend:

 • Misselijkheid
 • Maagpijn
 • Braken (eventueel met bloed)
 • Diarree (eventueel met bloed)
 • Duizeligheid
 • Onwillekeurige bewegingen van de ogen
 • Dubbelzien
 • Hoofdpijn
 • Oorsuizen
 • Nierfunctiestoornis
 • Verlaagde bloeddruk
 • Coma

Contra-indicaties en waarschuwingen

Ivan Chai is een extreem veilige soort (klassen) kruidenthee. Het kan in grote hoeveelheden als een kruidenthee worden ingenomen en is veilig voor kinderen.

Het is van nature vrij van:

 • Cafeïne
 • Aroma's
 • Urinezuur
 • Oxaalzuur
 • L-theanine

Zwangerschap, borstvoeding & vruchtbaarheid

Er is onvoldoende bekend over het gebruik van Ivan Chai tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het wordt aanbevolen om het gebruik te vermijden.

Ter info:

In tegenstelling tot farmaceutische medicijnen, is er onvoldoende bekend of de vruchtbaarheid van vrouwen negatief wordt beïnvloed.

Farmaceutische medicijnen kunnen namelijk wél de vruchtbaarheid negatief beïnvloeden. Tot op heden zijn er geen bekende bijwerkingen van Ivan Chai gemeld gericht op de vruchtbaarheid.

Rijvaardigheid

In tegenstelling tot farmaceutische medicijnen, heeft Ivan Chai geen bijwerking die duizeligheid kan veroorzaken en daarmee de rijvaardigheid kan beïnvloeden.

Hoe bewaart u Ivan's Herbs Ivan Chai 2gr?

 • Droog bewaren beneden 25 graden Celsius. Buiten bereik van kinderen houden in verband met verstikkingsgevaar. Bewaar de Ivan Chai in de herbruikbare tube ter bescherming tegen vocht. Op de verpakking staat aangegeven tot wanneer de Ivan Chai gebruikt kan worden. Gezien de natuurlijke aard van dit product kan het langer worden bewaard en geconsumeerd dan de uiterste houdbaarheidsdatum.

Wanneer het medicijn op de gebruikelijke manier wordt geconsumeerd, kunnen de overblijfselen eventueel het milieu in worden gegooid. Doe je medemens hier echter geen pijn mee.

Lees over de 7 gezondheidsvoordelen van Ivan Chai of bekijk onze cadeau set.

More from Ivan's Herbs:

Cadeauset

Lees ons artikel
Kruiden als medicijn

Bekijk het recept:
Ivan Chai tegen 17 gezondheidsproblemen

Over Ivan's Herbs

Galerij

Home